Иако на почетокот на кариерата носеше претежно секојдневни комбинации, пејачката Александра Пријовиќ се почесто игра на картата на провокација.

Покрај тоа што публиката во последните неколку видеа имаше можност да ја види во исклучително слободни изданија, Александра сега на настапи се појавува и во фустани кои предизвикуваат лавина ласкави коментари.

Исклучок не беше ниту последниот настап, а Пријовиќ практично чекореше со деколтето „до папок“, а не недостигаа реакции.

„Поради ова полицијата пак ќе го прекине настапот“, „Па не знам зошто криеше такво тело до сега“, „Една од најдобрите пилиња на шоуто, а сепак никогаш не е вулгарна, таа треба да биде пример за многумина“, „Гори Прија“, следени бескрајни коментари на Твитер.