Ја нема често со некое ново музичко остварување, ама кога ќе се појави тоа мора да е со стил

На својот Инстаграм профил, Аделина Тахири мами воздишки со своите провокативни модни изданија.

Така беше и овој пат кога се појави во тесен црвен комбинезон кој покрај нејзината совршена линија, особено го истакна и нејзиното бујно деколте.

– Секогаш подготвена за она што е следно – додаде пејачката во описот на фотографиите под кои доби безброј комплименти.