19 годишниот Никола Ѓорѓиев од Црешево, општина Гази Баба боледува од карцином на коските.

Животот досега неколку пати го има ставено Никола пред сериозни предизвици.

Истиот е без родители и живее со своите баба и дедо. Во борбата со болеста на Никола му е потребна нашата помош со цел обезбедување на финансиски средства за лекување во Турција.