Од ЕВН Македонија АД добивме известување дека утре (четврток) без електрична енергија ќе останат:

– Во периодот од 09:00 до 14:00 часот, дел од ул.Анастас Митрев, делот околу маркет Кипер. (општина Аеродром);

– Во периодот од 09:00 до 14:00 часот, ул. 1409, деловни објекти после АДИНГ кон БК Мебел. (општина Карпош);

-Во периодот од 09:00 до 11:00 часот, ул. Кирил и Методиј бр. 24 – цела зграда (општина Центар);

-Во периодот од 08:30 до 11:30 часот, ул.Александар Турунџев од бр.2 до бр.10. (општина Бутел);

-Во периодот од 12:30 до 14:00 часот, ЈОУ Орце Николов, ул. Карпошово востание, бр.1 (општина Карпош);

– Во периодот од 08:00 до 14:00 часот, дел од Горно Соње, околу црква Св. Никола, дел од ул. 4.(општина Сопиште)

-Во периодот од 09:00 до 13:00 часот, дел од с. Орешани (на влез кај пумпна станица м.в.Бела Земја).(општина Зелениково) -Во периодот од 10:00 до 13:00 часот, објекти на бул.8-ми Септември од раскрсницата со ул.Скупи до мостот Вардар од страна на Хубо Маркет. (општина Карпош).