Пејачката Драгана Мирковиќ долго време ги криела деталеите од нејзината свадба, но пред некое време одлучила да објави неколку фотографии и да покаже како изгледала.

Драгана Мирковиќ и Тони Бјелиќ се венчаа пред повеќе од 20 години, а за нивната љубов и денеска се зборува.

На популарната пејачка и завидуваат многу поради бракот и прекрасното семејство кое го имаат со сопругот, а и самата таа не крие колку е среќна.

📸

📸

📸

Погледнете дел од фотографиите од свадбата на популарната двојка:

📸

📸

📸