Сообраќајна несреќа се случила во скопската населба Кисела Вода, јавува порталот 4news.mk

Порталот информира дека возило удрило во столб за улично осветлување. Од фотографиите може да се забележи дека од ударот во бандерата е оштетен целиот преден дел од возилото.

📸

📸