Интересна е приказната на овие два пара кои за многу кратко време ја започнале својата љубовна авантура, а крајот на ноќните лудувања по дискотеките го решиле со застанување пред олтарот.

Едниот брат со едната сестра, другиот брат со другата сестра, на исти ден, во исти одела и невестински фустани, а Фотографиите од нивните прослави го обиколил светот.

Приказната запонала во Охајо во 1998-та година кога во ноќен клуб седеле двете сестри близначки, a во еден момент им се придружиле двајцата браќа близнаци.

Тие многу брзо започнале да излегуваат заедно, а и за кратко време се одлучиле да стапат во брак. Малдоженците облечени во исти одела и невестински фустани, заедно стапиле во брак на исти ден и направиле заедничка прослава, а оваа интересна приказна го заобиколила светот за многу кратко време.

Двете семејства живеат во две сосдедни куќи а функционираат како едно семејство, но наинтересно е тоа што тие имаат деца близнаци.

Прво парот Дејан и Крег ги добиле своите близнаци, а подоцна и Марк и Дарлин исто така станале родители на деца близнаци, покрај близнаците овој пар има и уште едно дете.