Ана Брзанова е крунисана за „Miss Earth Macedonia“ за 2021 годинаво организација на „Miss Earth Beauties“.

Младата и убава гевгеличанка ја претставуваше Македонија на изборот „Miss Earth Balkan“ одржан пред неколку дена во Босна и Херцеговина.

Брзанова има 21 година, се занимава со моделинг, а сега гордо ја понесени титулата „Кралица на убавината од Македонија“.

Таа беше избрана за „Топ модел Македонија“ за 2019 година, „Мис Глоуб Србија“ за 2020 година; „Мис на Евроазија“, Србија 2021 година.

Убавата Ана ќе ја претставува земјава на Меѓународниот избор кој ќе се одржи на Филипините.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA (@brzanovaa)

Меѓународниот настан „Miss Earth“ ќе се одржи во октомври годинава и ќе трае 30 дена, а целиот настан ќе го пренесува „Fox TV“.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA (@brzanovaa)

View this post on Instagram

A post shared by ANNA (@brzanovaa)

View this post on Instagram

A post shared by ANNA (@brzanovaa)

View this post on Instagram

A post shared by ANNA (@brzanovaa)