Голем пожар доцна вечерва избувна на катната гаража спроти Макпетрол во центарот на Скопје.

“Гори “Рагуза 360”, угостителски објект кој се наоѓа на врвот од зградата.

На терен се екипи, пламените јазици ги вознемирија и граѓаните кои се надвор од своите домови.