Поранешниот премиер и претседател Бранко Црвенковски се вакцинираше против Ковид-19.

Фотографијата на Фејсбук со вчерашен датум ја објави извесната Македонка Икономова Давчева.

Засега не е познато дали поранешниот лидер на СДСМ ја примил првата или втората доза.