И додека речиси многумина одмараат во недела, Јелена КАрлеуша оваа недела ја помина работно и тоа снимајќи реклама за еден познат бренд.

На снимањето на рекламата пејачката се појавила во сосема провиден фустан, а она што прво го здогледаа сите беа сексапилните гаќички на пејачката.

Провокативниот изглед на Карлеуша и овој пат ги остави со подзинати усти речиси сите, особено машката популација која ја следи на социјалните мрежи.