Пејачката Јелена Карлеуша се појави на промоцијата на новиот албум на Сузана Јовановиќ, сопругата на Саша Поповиќ.

Прва на промоцијата дојде Марина Туцаковиќ, а по неа и пејачката Јелена Карлеуша!

Карлеуша се појави во зелен фустан со тигар отпечаток од кој испаднаа и силиконите, no и долгите нозе, а Милутин Мркоњиќ прв и пријде и и ја бакна раката.

Двојката подоцна позираше пред фотографите – погледнете!