Водителката Лила Филиповска вчера го прослави 50. роденден. Јубилејна бројка заради која и дојдоа пријателите на раденднската журка во ресторанот Дион. Музика, вино, торта…се беше по ќеф на познатата водителка и бој еден инфлуенсерка кај нас.

За забвата беше задолжен Џони кој пееше на роденденот, а за микрофон се фати и Лила. Покрај синиот Филип на журката беа и колегите од Сител како и нејзини блиски пријатели.

Изненадувањата за Лила почнаа ден предходно кога доби роденденска торта во форма на бургер со свеќички со бројот 18.

Таа објави и видео на кое игра и пее со порака „Пушти музика и нека иде живот. Лани,за разлика од оваа година, роденденот помина скромно, без гужва зарди пандемијата и полициските часови.