За животот на новинарката Цеце Николова многу се знае, таа не е од оние јавни личности кои ја кријат приватноста, па така е и овој пат кога се работи за нејзиниот љубовен живот.

Она што е ново, е приказната која ја постираше на нејзиниот Инстаграм профил, а на која е со нејзиното момче.

Ова е прв пат да го покаже во јавноста, а како изгледа погледнете од фотографиите.