„Мерцедес“ влетал во кафуле во Мостар.

Aвтомобил влетал во терасата на едно кафуле, вчера околу 23.30 часот во градот Мостар, во БиХ.

Возачот на „мерцедесот“ изгубил контрола над возилото и влетал во кафулето.

-Никој не е повреден на терасата, пишува Бљесак.инфо.