Најатрактивниот модел на „Викторија Сикрет“, Кендис Сванепул со последните објави на социјалната мрежа „Инстаграм“ двојно го зголеми бројот на следбеници.

Моделот објави фоготрафии од својата последна соработка со познат бренд наде позира во танга и можеме да ја забележиме во доста провокативно издание.

На фотографиите може да се забележи нејзината совршена фигура. При секоја фотосесија, фотографот акцентот го става на нејзините долги нозе, за кои многумина експерти дека ги поседува „најзгодните нозе на светот“.

Едно е сигурно, најпознатиот модел на „Викторија Сикрет“, направи мажите да „полудат“ по нејзе, појавувајќи се во есктра провокативно издание.

View this post on Instagram

A post shared by 𝗖𝗮𝗻𝗱𝗶𝗰𝗲 𝗦𝘄𝗮𝗻𝗲𝗽𝗼𝗲𝗹 (@candiceswanepoel)

View this post on Instagram

A post shared by 𝗖𝗮𝗻𝗱𝗶𝗰𝗲 𝗦𝘄𝗮𝗻𝗲𝗽𝗼𝗲𝗹 (@candiceswanepoel)