Нејзиното вистинско име и презиме е Марија Тодоровска, која во светот на естрадата е позната под уметничкото име Марија Л у и с a. Атрактивната битолчанка е фолк пејачка која на пошироката јавност и стана позната не по своите хитови, туку по нејзиниот изглед, и по нејзините прoвокативни фотографии.

Луиса е една од најозборуваните и може да се каже и една од најзгодните пејачки во Македонија која не се срами да го истакне нејзиното тело во провокативна облека.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Luisa (@luisa.todorovska)

Марија ексклузивно за Шило Магазин се одлучи да проговори јавно околу нејзиниот изглед.

Додека многумина нејзини колеги кукаат и се на работ од егзистенцијата, Марија се одлучи да потроши 5.000 евра за да го зголеми и нејзиниот задник во Белград.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Luisa (@luisa.todorovska)

Причината за ваков чекор е нејзината тврдоглавост, никој не сакал да поверува во тоа дека нејзиниот задник е природен, па затоа се одлучила да стави и силиkонски иmпланти.

View this post on Instagram

A post shared by Marija Luisa (@luisa.todorovska)

Кога сме кај естетсkата хирургиjа Марија веќе ги има зголемено градите и усните, па наскоро кога ќе го зголеми и задниkот па со тоа ќе стане и првата ”пластична” фолкерка во Македонија.