И Хрватска како и Македонија вчера играше, но и доживеа пораз на ЕП2020, но имаше страствени навивачи кои искрено ја бодреа репрезентацијата.

Една од нив беше и старлетата Нивeс Целзиус која на Инстаграм објави жешки фотографии и тоа во танга со претпознатливата коцкаста шара на Хрватска.

View this post on Instagram

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Ги стегна градите во тесен мрежест топ и ја истегна тан*ата.