Некогашната македонска пејчка Ноне Неделковскаво екот на својата популарност одлучи да се повлече од јавноста и пронајде работа што нема никаква поврзаност со музиката.

Ноне започна да работи на брод во САД, па нејзиниот живот целосно се промени. Скоро и не постои дестинација која ја нема посетено.

Во моментов е во Флорида, каде ужива во островот Сина лагуна. Како ужива додека се капе покажа на Инстаграм преку неколку фотографии и видеа.

Бујните облини по кои е препознатлива секако се во преден план.

View this post on Instagram

A post shared by Princess Nona 🌸 (@nona.nedelkovska)

📷

📷