Александра Ѓокиќ, маркетинг директор на „Авто Чачак“ денеска и ги додели клучевите од автомобилот Шкода Камик на Шејла Зониќ, победничката на „Ѕвезда Гранд“ за сезоната 2023/24.

Александра и ги предаде клучевите на Шејла во познат трговски центар, а на доделувањето на наградата присуствуваше и сопругот на Шејла, Армин, кој за Гранд изјави колку е среќна што неговата сопруга го добила својот прв автомобил.

– Посебно е чувството кога можам да кажам дека официјално го имам мојот прв автомобил – изјавила Шејла за Гранд и открила каква е во сообраќајот.

– Јас сум одговорен возач, јас сум некој кој внимава на се во сообраќајот и ќе се грижам за овој автомобил и за себе во него, како и за сите што ќе ги возам. Јас и мојот сопруг ќе го возиме овој автомобил, најважно е да ни служи – истакна победничката на „Ѕвезда Гранда“.

– Автомобилот е одличен, има место за сите. Кога ќе одам на турнеја, ќе имам место за се, вклучително и микрофон, штанд и голем куфер, и мој и на мојот сопруг кој заслужува да оди со нас – низ насмевка изјави Шејла.