Северина Вучковиќ е снимена како се бакнува со непознат маж во уста зад сцената на Дора.

Групата Let 3 ја ангажираа да биде нивната „Бабарога“ на сцената, а Севе одлично се снајде во улогата.

Иако на прес-конференцијата многу учесници на Дора не го разбраа хуморот на Северина со јајцето, тоа не и го расипа расположението на пејачката.

Северина расположена во бекстејџот бакна маж облечен како кокошка, кој беше ангажиран од Лет 3 да ја изведе нивната танцова кореографија.