Доцна синоќа се случи тешка сообраќајна несреќа во центарот на Скопје.

Несреќата се случи на крстосницата на булеварите „Партизнаки одреди“ и „Климент Охрдски“ пред Соборниот храм, каде што имаше директен судар на комбе и автомобил.

Полицијата во текот на денот ќе излезе со повеќе информации за сообраќајната несреќа.