Бизнисменот Трифун Костовски сподели убава вест за јавноста преку својот фејсбук профил.

-Честитки за сите матуранти во Република Македонија, со мои најискрени желби за нивно доизградување како луѓе кои треба да бидат иднината на нашата држава.Учете мили мои деца, наоружајте се со знаење, само така ќе успеете во сопствениот живот и животот на целокупната заедница.Горд сум на мојата внука Неда чие име го носи по мојата покојна баба.Ангел мој, ти поскаувам да успееш по патот кој што сама си го избрала, а Трики ќе те прати секогаш чекор до тебе, напиша Костовски.