Португалската водителка Ванеса Оливера минатата година доживеа вистинско неверојатно понижување пред гледачите во емисија во живо, а поради тоа нејзиниот колега веќе останал без работа.

Овие денови оваа видео снимка повторно е актуелна на социјалните мрежи, а луѓето ја поддржаа водителката, а нејзиниот колега го нарекоа „свиња“.

Имено водителот на колешката и ја подигна кошулата со што речиси ги остави сите во неверување, не само присутните во студиото, туку и гледачите пред малите екрани.

Набрзо по увидената грешка и самиот водител сфатил дека направил голема грешка, но веќе било доцна- добил отказ од телевизијата.