Жените се бројат во милиони кои имаат желба да го видат најзгодниот балкански фраер гол, а сега им се исполни желбата – по гаќи во парк.

Емисијата „Папараци“ го следеле Здравко, кој секој ден одел на вежбање. На едно од тие вежбања Здравко во паркот на белградска Ада се соблекол по гаќи за да си ја намести тренерката и да се подготви за вежбање.

Дами, ако сте вие меѓу тие што сакате да го видите Чола по гаќи- уживајте! Инаку, Чола во мај ќе наполни 71 година, а многумина коментираат дека изгледа одлично.

„Папарацо лов“ ја фатија и неговата сопруга Александра пред нивната куќа која извршувала секојдневни активности.

📷

📷

📷