19 службени возила за 19 километри асфалт…Вака ли ќе ги скратиме непродуктивните трошоци Премиеру?

Остај што десетина функционери се наредија во Маврово, па и Генералниот секретар на партијата сте го земале со себе.

А башка бевте на увид на градежните работи на пат кој што веќе требаше да биде завршен. 12 август 2021 ви е наведен како датум кога треба да завршат градежните работи.

И на крај, одговорот на секое прашање е: Јас не знам, јас лично не се мешам.

Па добро, не се мешајте, ок е… Премиер сте, што има да се мешате

(ФБ статус на новинарот Фуркан Салиу)