На преку 500 фамилии им е уништен животот од Извршителката Весна Јакимовска. Има луѓе кои се блокирани над 15 години, иако со документ докажале дека не должат, објави новинарот на Portalix, Фуркан Салиу.

– Специјалност на Јакимовска се семејства со атрактивни имоти но кои нема кој да ги одбрани. Луѓе кои немаат политички врски, немаат банди кои ги чуваат. Им упатувам повик на сите семејства, лица кои на било каков начин се оштетени од Весна Јакимовска да се јават, да пишат порака на 071 211 287. Или да не контактираат на нашите социјални мрежи. Овој пат нема да бегаме, туку сите заедно ќе појдеме таму каде што треба ненајавени, напиша Салиу.

Во продолжение погледнете ја сторијата на Portalix: