Ги остави сопругата и ќерката еден час, а кога се вратила дома и кога тргнала да го бања бебето, видела нешто што ја зачуди!

Сопругот и неговата ќерка добро се забавувале додека мама не била дома, па направиле нова фризура.

Мајка врескаше од шок – бебето имаше избричена глава.

Еве што може да се случи кога ќе го оставите сопругот да се грижи за вашата ќерка. Погледнете: