Снимка од бремената танчерка Сандра, која се потпишува на Инстаграм како „Сандра аква стомачен танц“, направена оваа година, ги остави во чудо и неверување корисниците на социјалните мрежи.

Во коментарите на видеото што се појави на Тикток и Инстаграм, луѓето не криеја дека се непријатно изненадени.

„Има ли оваа сопруг“, „За жал, веројатно нема пари, па кутрата мора и бремена да танцува“, „Ваква бремена игра пред луѓе“, „Боже сочувај“, „Просто и одвратно“, се само дел од коментарите.

Погледнете за што всушност станува збор.

View this post on Instagram

A post shared by Sandra Aqvica Orijental (@sandra_aqua_belly_dance)