Кога нешто е убаво, тогаш штета е да не се види. Кјара, наследничката на Хелена Роза веќе неколку години заедно со семејството живее во Нов Зеланд.

Годините минуваат, а Кјара станува се поубава и позгодна.

Убавата наследничка на Хелена, веќе е доволно зрела млада дама која доминира со својата маркантност, енергија и атрибути оставени во наследство и дадени од мајката природа.

Кјара не ја пропушта приликата да се разголи и да го покаже тоа на Инстаграм, а нејзиниот профил е преполн со фотографии на кои таа блеска со својата природна убавина и телесен раскош.

Таа се грижи за свето тело и е активно посветена на вежбањето, а овој пат испотена по тренинг ја крена маичката и го покажа својот затегнат и мускулест стомак.

На ваква „глетка за петка“, очекувани беа лавина лајкови и коментари, а Кјара и тоа како го заслужува!

📷

📷

📷

📷

📷

📷

📷

📷

📷