Првите резултати од истрагата ја исклучуваат можноста за насилна смрт.

Телото на момче од српскиот град Кикинда (28), чие исчезнување на социјалните мрежи го објавила неговата мајка, било пронајдено во текот на попладневните часови на периферијата на градот.

Според неофицијални информации, станува збор за Ј.Ж. (28) од Кикинда. Првите резултати од истрагата ја исклучуваат можноста за насилна смрт.

Ден претходно на социјалната мрежа Фејсбук, момчето го најавило своето самоубиство.

Првите резултати од истрагата ја исклучуваат можноста за насилна смрт.