Искрено, не сакам да работам, сакам да бидам домаќинка и да се грижам за мојот сопруг. Уште кога го гледав филмот „Stepford Wives“, знаев дека сакам таков живот, изјави Моника.

Кога тој е среќен, среќена сум и јас. Сакам да го гледам мојот сопруг среќен и мислам дека нема ништо лошо во тоа. Мислам дека мажите и жените се создадени поинаку и дека навистина нема ништо лошо во прифаќањето на тој факт, ниту пак има нешто понижувачко во тоа. Вака живееме со векови, а дури сега луѓето го мразат овој начин на живот, вели Моника Хулт (37) од САД, горда што нејзиниот сопруг Џон (39) секогаш ја става на прво место.

– Што се однесува до спалната, јас сум многу покорна, а тој доминантен. Ми се допаѓа кога мажот презема иницијатива и го презема она што го сака. Секогаш му стојам на располагање и тоа ми се допаѓа – напомена таа и додаде дека нејзиниот сопруг секогаш внимава на нејзините потреби и желби, а тоа и е многу привлечно.

Открила дека нејзиниот сопруг спие со други жени додека таа чисти дома и готви, но тоа не и пречи.

– Неговото спиење со други жени е навистина мал дел од нашата врска. Немам ништо против – рече таа, а Џон додаде:

Story from Jam Press (OnlyFans Lifeline) Pictured: Monica Huldt. ‘I was exhausted and crying every night – OnlyFans saved my life,’ says former teacher who was struggling to make ends meet A model who recently hit the headlines for saying more women should be doting housewives has revealed how OnlyFans saved her life when she was struggling to make ends meet. Monica Huldt, 37, who is originally from Sweden but now lives in Arizona, US, moved across the pond in 2015, after being dismissed by the school she worked in when they discovered her side gig as a stripper. The former history teacher arrived on the continent with barely enough money to scrape by and for six months, she was living month-by-month, working long hours in dangerous clubs while waiting for her Green Card to come through. Monica, who now makes around $200,000 a month, was on shift seven days a week and would go home “exhausted and crying” every night. “I couldn’t do anything else because I was waiting for my Green Card,” Monica, who first moved to Memphis, Tennessee, told Jam Press. “I was on day shifts in a strip club, which are notoriously hard, and I barely made enough to pay my rent – let alone for things like food. “I was exhausted and constantly crying. “The thing about that type of work is that sometimes you don’t make much money and clubs like that are also not the nicest of places to work. “There can be a lot of grabbing and it’s a very physical job.” At the same time, Monica was dealing with the death of her father, who had passed away from cancer months earlier and also had a fraught relationship with her mum, who she claims did not approve of the stripping. She said: “My mum in particular was horrified that I was dancing for money, we still don’t speak. “In the months before I moved, my dad died from cancer. I felt like I had nothing keeping me in Sweden any more. “I was very confused, upset and depressed.” After a few months in Memphis, the

– Моника е кул со тоа, а јас бев кул со тоа. Мислам дека многу мажи би сакале да живеат така, тоа е во нашите гени, ние сме така програмирани – рече тој.

Моника вели дека никогаш не планирала да има голема кариера.

– Искрено, не сакам да работам, сакам да бидам домаќинка и да се грижам за мојот сопруг. Уште кога го гледав филмот „Сопругите на Степфорд“, знаев дека сакам таков живот – рекла таа.

Моника вели дека многу луѓе ја гледаат чудно поради улогата што ја одбрала, но има и такви кои ја поддржуваат и не гледаат ништо лошо ако тие двајца се посреќни така. Таа се присети на непријатни искуства.

– На еден од моите поранешни момчиња таа идеја не му се допадна, па затоа сега е бивш. Исто така, жените можат да ми кажат дека сум луда или дека сум срам за другите жени, но не ми е гајле, тоа е мојот живот и го сакам таков каков што е – истакна Моника.

Нејзиниот типичен ден се врти околу вежбањето за да изгледа совршено за нејзиниот сопруг, потоа да готви што сака да јаде, да се грижи за куќата и да ја исполни секоја желба на Џон.

Погледнете ги во видеото:

– На Џон му се допаѓа моето готвење. Секогаш вели дека храната е моја област и сака само убава вечера. Ако побара од мене нешто конкретно, секогаш го добива она што го сака. Сака да се облекувам убаво дома, секси-спортскиот вид, а не сака да се шминкам дома. Сакам кога ми дава инструкции – рекла таа.

Тој смета дека сите треба да живеат како нив двајца, „би биле посреќни и помалку би се разведувале“.

– Луѓето се толку несреќни денес, што секогаш ја бараат следната возбудлива работа. Па зошто тие едноставно не се прифатат тоа што се, самите такви – какви што се создадени да бидат? Ќе имавме помалку разводи и мислам дека луѓето воопшто би биле посреќни – рекла таа, а пренесува nypost.com.