Селин Сентино од Швајцарија не крие дека направила бројни пластични операции за кои потрошила околу 40.000 евра.

Селин сега целата кариера ја изгради на своето тело и атрактивен изглед и заработува вистинско богатство – признала дека заработила повеќе од 120 илјади фунти на само една гола фотографија.

Ја нарекувале „грдо пајче“ и „даска“ затоа што немала гради, а често и велеле дека е грда. Таа успеа да ги надмине сите малтретирања и грди зборови и да се издигне над се.