Анита Станојловиќ не била ни свесна што снимиле камерите на „Задруга“ додека му се додворуваше Лазар Чолиќ -Зола.

Учесничката во најгеданото ријалити „заборави“ да облече гаќички, па во мини фустанче легната на креветот и тргна муабетот.

Арно ама, занесена во љубовните разговори очигледно се заборави, па камерата во крупен кадар забележа дека на ријалити учесничката и се гледа… интимата!

Видеото на социјалните мрежи предизвика бројни коментари, а се издвојуваат оние дека на Анита и се гледаат гениталиите и дека мајка на едно дете не смее да си дозволи да изгледа толку перверзно и провокативно покажувајќи го „најмилото“ на мегдан.

View this post on Instagram

A post shared by Zadruga (@zadruga)