Социјалната мрежа Тик Ток е многу популарна кај младите кои секојдневно се повеќе ја користат и таму може да се најдат видеа со секаква содржина.

Секако, има и едукативни видеа, но често најмногу видеа се со забавна содржина или барем таква треба да бидат, иако сите баш и не се согласуваат со тоа.

Една од „најпопуларните” македонски Тик-Токерки која се прослави со своите видеа е македонската „Миа Калифа“, која себеси така се нарекуваа затоа што и кажале дека личи на неа, а таа вели дека е добра актерка и се согласува со мислењето на останатите…

Овојпат Моника изгледа се одлучи да ги почасти нејзините фанови со ново провокативно видео, откако се обиде да им објасна на сите како правилно се тверка за на Тик Ток, иако многумина сметаа дека таа „нема врска“ со тверкање, при што наиде на негативни коментари…

Вие погледнете самите, па донесете си сопствено мислење.

На својот Инстаграм профил, таа има 28 илјади следбеници.

📸

📸

📸

📸

📸