Американската пејачка Лизо (33) се здоби со популарност благодарение на својот глас, но и со способноста да ја покаже дебелина како нешто што е убаво и пожелно.

Не поминува ден без Лизо да објави фотографија на социјалните мрежи на која нејзиниот целулит и вишокот килограм не се во преден план.

Со своите 140 килограми, на висина од 178 сантиметр, таа е „гломазна“ пејачка, која најмногу се истакна во светот на шоу-бизнисот со своето гордо прикажување на килограмите.

Фановите ја сакаат несовршеноста на Лиза, бидејќи тоа им дава изговор за нивната несовршеност, коментираат медиумите.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Сепак, помеѓу екстремната слабост и крајната дебелина, средината се чини дека веќе не постои.

View this post on Instagram

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Дали ви се допаѓа како изгледа Лизо?