Откако се појави на јавната сцена, многуммина се воодушевени не само од гласот на Александра Пријовиќ, туку и од нејзиниот изглед.

За многу брзо стана јасно дека пејачката го наследила целиот свој талент од нејзината мајка Борка.

Двете убавици неодамна уживаа со пријателите на базен, а Александра снимаше сè директно од водата.

Мајката и ќерката беа тие што привлекоа големо внимание со својот изглед, особено костимите за капење.

Борка се одлучи за дизајн на тигар, додека Прија беше впечатлива во светло розова боја.

Кој модел ви се допаѓа повеќе?