Тешко да помине лето без многу фотографии од познатите дами Македонки од нивните избрани летни дестинации за одмор.

Така е секое лето…

Повеќето од нив веќе летуваа на неколку места, најчесто или во Охрид или покрај море, дали Егејско, Јонско, Јадранско… а секоја има свои фото моменти на социјалните мрежи во костим за капење.

За време на зимската сезона секојдневно објавуваа фотографии од теретана, искачување на Водно, трчање на Кејот на Вардар, скијање… а сега дојде вистинското време да покажат со што располагаат, од секој агол, во различен кадар. Колку се згодни, сек*апилни, привлечни, атрактвни… И во ликот и во ставата и во бујните облини, во различни костими за капење – едноделни или бикини.

Па така, изминатиот перод како договорени се одлучија да носат жешки костими за капење со ултра длабоки деколтeа.

Од Елена Ристеска и Елена Стефановска, до Лила Филиповска, Миа Костова и Мелита Ракиќевиќ…

Ваква колекција на сек*и фотографии е како создадена за некое престижно машко списание, а која убавица би ја красела неговата насловница – изберете самите. Една или можеби сите? вистина.мк

Елена Ристеска
Елена Стефановска
Лила Филиповска
Лила Филиповска
Миа Костова
Миа Костова
Мелита Ракичевиќ
Мелита Ракичевиќ