Синоќа околу 23 часот и 40 минути во центарот на Струга се случила масовна физичка пресметка помеѓу две групи кои во пресметката користеле и разни помагала (боксирачи и шипки) и други предмети, објави порталот „News1.al“.

Полицијата привела повеќе лица кои околу полноќ се однесени во полициска станица.

Според извори на „News1.mk“ немало употреба на огнено ор ужје и нема сериозно повредени.

На местото каде се случила тепачката останале крв ави траги што, пак, предизвика бројни шпекулации низ Струга.