Милица Дабовиќ, поранешна кошаркарка и од неодамна локална ѕвезда на веб-страницата за возрасни Онлифенс, веќе извесно време одмара во Херцег Нови, од каде секојдневно објавува слики и видеа.

Милица досега покажала неколку комбинации кои ги носела на плажа, а во морето од мали бикини се издвојува еден беж костим кој го фотографирала од напред и одзади.