Пејачката Наташа Беквалац неодамна посети еден трговски центар во Белград, а таму екипата на „Папарацо лов“ ја улови пејачката заедно со нејзината ќерка Катја.

Двете беа во детска продавница каде додека малото девојче си разгледуваше играчки и детски куфери нејзината мајка се „опшути“ во буквална смисла на зборот.

Имено Беквалац е фатена како ја става раката во панталоните и се подместува таму доле, погледнете: