Емисијата за невработеност за време на пандемијата на коронавирусот што се емитуваше на Би-Би-Си стана глобално популарно, но не поради темата за која се дискутира, туку заради тоа што еден гостин чуваше на полица за книги.

Гостинката на шоуто, Ивет Амос, се јави од Велс и зборуваше за своето искуство. Внимание привлече нејзината сексуална играчка во форма на машки полов орган што стоеше на полицата со книги.

На социјалните мрежи веднаш започна дискусија за што служи играчката, со оглед на тоа што стоеше на такво видливо место.

Многумина се согласија дека тоа може да биде свеќа или потпора за книга, додека има и такви кои сметаат дека „дилдото“ во шоуто заврши по грешка.