Изгубен е 15 годишен кремаст лабрадор во Ново Лисиче кој се повикува на името Паз, објави на социјалните мрежи неговиот сопственик Дејан Анастасов, кој моли за помош да се пронајде кучето и за тоа нуди и парична награда.

– Можеби е залутан надвор од коцката на Ново Лисиле, не знае да внимава на коли. Жолт лабрадоr, 15 години стар, кремаст. Слаб, се осеќа дека е стар, изгубен на територија на Ново Лисиче, Аеродром, Лисиче. Кој ќе ми го донесе 500 евра во кеш, загарантирани 500 евра во кеш, 30 илјади денари или „розевка“, вели Дејан низ солзи во снименото видео.

Доколку имате информација поврзана со изгубеното куче може да се јавите на телефонскиот број 077 578 573

📷

📷

📷