Единаесетгодишно момче на кое му се слошило на тренинг починало во Општата болница во Панчево, јавуваат вечерва српските медиуми.

На момчето му се слошило на тренинг за кошарка.

Лекарите неколку пати се обиделе да го реанимираат, но нивните напори биле неуспешни.

Обдукцијата ќе ја утврди точната причина за смртта на малото дете.