Нови убави и среќни моменти во септември ќе ги почувствуваат овие три знаци.

Девица

Сонцето ќе престојува во вашата прва куќа на себеси, носејќи ви самодоверба, храброст и желба за подобрување. Уран дополнително ви носи и волја да се втурнете во нови авантури и ви носи можности кои претходно не би ги прифатиле така лесно. Иако многу работи би можеле да станат хаотични околу ретроградниот Меркур на 27 септември, сепак тоа е време да се осврнете кон себеси.

Вага

Вашата планета Венера ви носи љубов, убавина и уживање околу 10 септември, а четири дена подоцна кога Марс влегува во вашиот знак на 14 септември, во себе ќе чувствувате силна страст, самодоверба, но и сигурен знак дека имате поддршка од универзумот. Само бидете внимателни околу 27 септември кога Меркур го започнува своето ретроградно движење. Можно е да се чувствувате збунети, но прифатете ги промените кои ви ги носи овој транзит.

Шкорпија

На 10ти, Венера влегува во вашиот знак во вашата прва куќа на себеси кога ќе се чувствувате сакано, неодоливо и посакувнао од другите. Ќе бидете фокусирани на убавината и на слатките нешта во вашиот живот, без оглед на тоа што е она што ве прави среќни. Ќе им се допаѓате на другите, лесно ќе се поврзувате со нови луѓе, а можна е шанса и за нова романса. Уживајте во првиот месец од есента.