Ема Филипс (24) од Велика Британија премногу се заиграле со нејзиниот дечко, а од тоа што толку многу им се препуштиле на страстите говори и тоа што розевиот вибратор од 18 сантиметри изгубил контрола и се изгубил во нејзиното тело.

Ја фатило паника. Чувствувала дека се уште вибрира негде внатре, но немало никави шанси да го извади. Залудни биле обидите од околу еден час, па дури тогаш и станало јасно дека мора во болница.

Им било непријатно да им раскажат на мадицинските лица, што и како се случило бидејќи биле во алкохолизирана состојба.

Току биле пијани што не можеле да одат сами во болница, па по нив морало да дојдe Брза помош.

Таа била под целосна анестезија, пошто лекарите го извадиле вибраторот кој се уште вибрирал. Тие се обидела да и ја вратат играчката, но таа одбила.