Хрватската се*с бо*ба, пејачка и актерка Нивес Целзиус неуморно провоцира на социјалните мрежи.

Во златен костим за капење, па праша како им се допаѓа на нејзините фанови.

-Она кога сестра ти купува костим за капење- како ви се чини изборот?, напиша Нивес.

Не мора да ви кажеме дека на сите им се допадна.

Погледнете:

View this post on Instagram

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)