Најпознатата српска лото девојка Сузана Манчиќ неодамна ја започна седмата животна деценија, но и понатаму важи за една од најубавите жени на јавната сцена.

Пред повеќе од 30 години, Сузана позираше за насловната страница на еден магазин во бикини, а на природната убавина и нејзиното згодното тело и ден денес и завидуваат многу помлади дами.

Еве ја Сузана во жешко бикини: