На нашето тело му е потребна енергија за да функционира, но сепак треба да внимаваме колку калории внесуваме дневно за да не се дебелееме.

Во новото и интересно видео на Bright Side ќе ви објаснат што ќе се случи ако некој изеде 100.000 калории во еден ден.

Предупредување: Не пробувајте го ова дома.