Учесничката на музичкото натпреваување „Ѕвездите на Гранд“, Крстиња Тодорoвиќ по успешната операција на желудникот и губитокот на килограмите ја промени и бојата на коса.

Таа за неполна година дена изгубила 83 килограми, од круг во круг таа е се послаба.

– Кога пред две години се пријавив за натреварувањето во „Ѕвездите на Гранд“ имав 145 килограми. Имаше негативни коментари за мојот изглед, а мене ми беше многу важно ова натпреварување, одлучив да ги земам работите во свои раце и да се променам себе си, вели таа.

Крстиња додава дека тоа било единствен мотив да ослабне.

– Покрај тоа вќе ми беше влошено здравјето, рекла во една прилика Крстиња.